sábado, 7 de febrero de 2009

Flores para PHARMACOSERÍAS...


"El bloc que segueix molt d'aprop els moviments de les grans multinacionals farmacéutiques és el de Fernando Comas, amb el nom de Pharmacoserias.

Bona lectura!"



Esta vez las flores/comentarios vienen de Angels Martinez i Castells, en su Blog punts de vista.

Se define como:


"dona, d'esquerres, professora, economista i algunes coses més... "

Lo inicia un 14 de abril de 2007 (fecha entrañable) con este "post":

Avui, en l'aniversari de la II República, estreno blog. És un dia també important en cert sentit per amics i amigues que estem a favor de posar a les persones en el centre de les polítiques públiques: aquesta setmana ha començat la recollida de signatures per a la Iniciativa Legislativa Popular. El que pretenem és que les persones que pateixen Fibromialgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica rebin el millor tractament possible en el sistema de salut públic. Em sento compromesa amb aquesta iniciativa i aniré explicant el procès, els entrebancs i els moments de satisfacció --que també n'hi ha-- des del meu punt de vista.

Gracias Angels...siempre serás bienvenida en "esta (tu) casa"...

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Muchas gracias, Fernando! ¿Como me puede molestar nada de lo que has publicado? Tu cordialidad y simpatía me anima pedirte que figures (tu y tu bloc) en la lista de personas que dan apoyo a "DEMPEUS per la salut pública". ¿Puedo contar con ello y mencionarte el próximo día 19 de la presentación que se hará en el Ateneu Barcelonès? Puedes encontrar el Manifiesto en mi blog. Un abrazo de amistad intercontinental!

pharmacoserias dijo...

Gracias a ti Angels. Lo mismo te digo por la mención del Ateneo. Solo que ahora en lugar de una rosa voy a tener que ponerte un ramo...
Por supuesto que "trabajaré" en PHARMACOSERIAS el tema del Manifieso. De igual manera será bienvenida cualquier intervención que quieras en el futuro.
Cariños