viernes, 18 de junio de 2010

Cinema Paradiso: UN PAIS DEMPEUS...

Dempeus es un "Co·lectiu de persones en defensa del Sistema Nacional de Salut."
Ellos han estado en PHARMACOSERÍAS, con nosotros, desde su inicio...

En uno de los últimos "post" en su blog (que tambien y tan bien tienen...) publican:


"Hem trobat la resenya d'aquest documental a la web, i per tenir el mateix nom que nosaltres, DEMPEUS, ens hem aturat a veure'l, i ves per on hem trobat a gent coneguda com en Joaquim Sempere, i un discurs de cultura democràtica participativa i "empoderada" que diria els nostre benvolgut Toni Barbarà, en la mateixa linia que nosaltres practiquem a Dempeus per la salut pública."

Sinopsis:
A Catalunya, durant els últims anys han sorgit nombrosos conflictes i mobilitzacions al voltant de les polítiques territorials i d’obres publiques. Aquestes mobilitzacions son qualificades de 'cultura del no' per uns, mentres que d'altres les defineixen com una nova cultura del territori.
"Un país dempeus" vol contribuir a aquest debat a través de declaracions de polítics, experts i membres de moviments socials.
A partir de quatre mobilitzacions ben conegudes -la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Salvem Les Valls, les lluites al voltant del Pla 22@ i Salvem L'Empordà- s'analitza, amb perspectiva històrica, quin diàleg s’ha generat amb els poders públics i fins a quin punt hi ha hagut participació en la presa de decisions.



Un país dempeus. Per una nova cultura democràtica from TransformaFilms on Vimeo.


El meu sentit homenatge i agraïment per l'Angels, Olga, Montse, Vanessa, Toni i tota la resta de companys a Catalunya que lluitan per un païs "Dempeus"...

En homenaje y agradecimiento a Angels, Olga, Montse, Vanessa, Toní y todos el resto de compañeros en Catalunya que luchan por un país "en pié"...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Escrius molt bé el català.
Aquesta és una terra "dempeus" ja ho saps i moltes gràcies per la teva participació en els darrers actes. No deixis mai de col.laborar amb Catalunya.
Salutacions.
Maruchi Cuadrada