viernes, 25 de septiembre de 2015

Almirall se "desmarca" de los secesionistas catalanes...

"…la mitad de los puestos de trabajo 
en las industrias textil, química, 
farmacéutica o de alimentación 
se mantienen con las compras 
del resto de los españoles" 
Un gran perjuicio Jesús Sanz 
ABC 20.09.2015


  • Jorge Gallardo difon un vídeo per la intranet de l'empresa en què mostra "preocupació" pels resultats del 27-S
  • Assegura que un nou estat quedaria fora de la Unió Europea i la situació aniria "en detriment" de l'empresa
  • El document ha estat esborrat poc després d'emetre's
El president d'Almirall Prodesfarma, Jorge Gallardo, s'ha dirigit aquest divendres al conjunt de la plantilla per advertir-los dels efectes que, al seu parer, tindria la independència de Catalunya. En un vídeo que ha circulat per la intranet de l'empresa, al voltant de les dues de la tarda, Gallardo ha mostrat la seva "preocupació" per "les possibles conseqüències per a la companyia que poden derivar-se del resultat de les eleccions del 27 de setembre". 

Gallardo s'ha vist "moralment obligat" a llançar aquest missatge, segons assegura ell mateix en un document audiovisual en què assenyala les derivades de constituir un estat independent. El responsable de la farmacèutica no demana el vot per cap partit en concret, però amb el seu missatge convida a no decantar-se a favor de les opcions partidàries d'un nou estat sobirà, com són Junts pel Sí i la CUP. "Es planteja per part d'alguns partits la possibilitat de declarar unilateralment i sense diàleg la independència de Catalunya, la qual cosa comportaria automàticament l'exclusió de la Unió Europea, com han avisat repetidament la Comissió i els presidents europeus", afirma Gallardo en el vídeo. 

Per acabar de deixar clar el seu missatge, el president d'Almirall Prodesfarma pronostica les conseqüències que, des del seu punt de vista, tindria la independència de Catalunya per la companyia farmacèutica. "Tenint en compte la nostra situació com a empresa, amb vendes importants a la resta d'Espanya i a diversos països europeus, on tenim filials, em preocupa extraordinàriament la situació que es crearia en detriment del nostre bon funcionament", subratlla Gallardo en un vídeo que si bé ha circulat per la xarxa interna de l'empresa, ha quedat esborrat just després de la seva emissió.(Ver)



Ver también:

Almirall advierte a la plantilla del riesgo de la independencia (EL PAÍS)

ESTEVE, grupo del Presidente de la patronal FARMAINDUSTRIA, secesionista?

No hay comentarios: